Sport

MEGLEPŐ LETT VOLNA, HA EZT A DÍJAT NEM ZIDANE KAPJA

| Forrás: origo.hu

A LaLiga Santander minden hónapban négy díjat oszt ki, amibőel egy-egy jut az élvonal legjobb edzőjének és játékosának, illetve ugyancsak egy-egy a további két profi osztály legjobb szakvezetőjének és futballistájának.

A Primera Divsiónt illetően a díjat odaítélők meglátása szerint májusban Zinedine Zidane végezte a legjobb munkát a Real Madrid kispadján.

Szó, mi szó, az eredmények önmagukért beszélnek: a Real a hónapban lejátszott mind a négy bajnokiját megnyerte, imponáló 14-2-es gólkülönbséggel. A Granadát 4-0-ra, a Sevillát és a Celtát 4-1-re, majd zárásként a Málagát 2-0-ra verték – utóbbi győzelemmel bebiztosítva a klub 32. bajnoki címét is.

A francia szakvezető 2016 januárjában ült le a Real Madrid kispadjára, azóta nyert egy bajnokságot, két Bajnokok Ligáját (a sorozat történetében először megvédve a címet), valamint egy-egy Európai Szuperkupát és Klubvilágbajnokságot. A mostanival együtt pedig már a második hónap edzője díjat is bezsebelhette, az elsőt még 2016 áprilisában érdemelte ki.

További tartalmak

Pénzügyi szempontból jó éve volt a főváros...

Minden korábbinál többen, 3200-an látogattak ki a...

Két forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti...

Az energiahatékonyságot javító megoldások napjaink...

A családoknak a boldogsághoz fizikai, anyagi és lelki...

Tovább az eszköztárra