A kinyújtott és kiszúrt mézes lapot előzőleg kivajazott és kiszórt kosárkaformába simítjuk, sütjük, és még melegen kiborítjuk a formából.
A lenti narancsos angolkrémmel töltjük, de alma vagy más gyümölcs töltelékkel illetve ganasche-sal (pl: gesztenyés) is tölthetjük.
citromos angolkrém:
-citromlé 0,10 dkg
-tojás 0,10 dkg
-tojássárgája 0,10 dkg
-cukor 0,10 dkg
-vaj 0,10 dkg
Elkészítés:
A tojásokat és a cukrot habosra keverjük és állandó keverés mellet hozzáöntjük a felforralt narancslevet. Visszatesszük a tűzre és 84°c-ig sűrítjük, 60°c-ig visszahűtjük és belekeverjük a vajat. Simára keverjük, és nyomózsák segítségével megtöltjük a kosárkákat.
Szőlővel, naranccsal vagy más szezonális gyümölccsel díszítjük!