Külföldi bajnokságok

Égő fáklyával támadtak a drukkerekre a német másodosztályban – videó

Égő fáklyát dobtak a kieli ultrák a St. Pauli szektorába. A pályára rohanó huligánokat a vendégcsapat játékosai és edzői segítettek elkapni a rendőröknek.

A Bild beszámolója szerint húsz perccel a Kiel–St. Pauli német másodosztályú bajnoki tervezett kezdete előtt, amíg a csapatok a bemelegítést végezték, mintegy harminc, maszkot viselő hazai ultra rontott a pályára, egyenesen a vendégszektor elé. Egyikük egy égő fáklyát is bedobott a St. Pauli táborába.

A huligánok azonban nem számoltak a vendégcsapat játékosainak és edzőinek ellenállásával. Amikor ugyanis az akció után visszafelé futottak, Patrick Glöckner másodedző, Mathias Hain kapusedző, a játékosok közül pedig Waldemar Sobota, Sami Allgaui és Jan-Philipp Kalla az ultrák útjába állt és segített elkapni őket. A csatár Allgaui ráadásul még a St. Pauli-drukkerek egyik elcsent molinóját is visszaszerezte.

[embededYoutube youtubeid=”hke6c06kUZM”]

A rendőrök és a biztonságiak több huligánt is őrizetbe vettek, a német lap nem tud sérültekről. A meccset csak tíz perces késéssel tudták elkezdeni, 1–0-ra a vendégek nyertek.

További tartalmak

Pénzügyi szempontból jó éve volt a főváros...

Minden korábbinál többen, 3200-an látogattak ki a...

Két forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti...

Az energiahatékonyságot javító megoldások napjaink...

A családoknak a boldogsághoz fizikai, anyagi és lelki...

Tovább az eszköztárra