zzRSS Színes zzRSS Film RSSHirek Hírek

Filmek, amelyek folytatódnak 2018-ban!

Őket láthatod jövőre újra a mozikban! Nézzük is a listát!

A Hihetetlen család 2

A nagy sikerű animációs film első része még 2004-ben készült. A folytatást, az első filmet is jegyző, Oscar-díjas Brad Bird fogja rendezni. A történet középpontjában egy szuperképességekkel rendelkező család áll. Az apa, Bob Parr, alias Mr. Irdatlan hatalmas erő birtokosa, felesége Helen, másnéven Nyúlányka, képes megnyújtani és kedve szerint formálni saját testét. Gyermekeik: Will, aki szupergyors, Lana, képes láthatatlanná válni, és a kicsi Furi, aki a legsokoldalúbb a képességek tekintetében, képes például teleportálni, bármilyen alakot felölteni és röntgen látása van.

A szuper-család legújabb kalandjai 2018 júniusában kerülnek a mozikba.

 

Legendás állatok és megfigyelésük 2

fantastic-beasts-

A film első része tavaly akkora sikert aratott, hogy összesítésben ez volt a 8. legnagyobb bevételt hozó film 2016-ban.

A J.K. Rowling alkotta történet középpontjában Newt Scamander áll, akit az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakít. Továbbá feltűnik majd a vásznon Johnny Depp, mint Gellert Grindelwald és Jude Law, mint a fiatal Dumbledore.

A történetből egyébként legalább 5 filmet terveznek, a soron következő rész premierje 2018. novemberében várható.

 

Jurrasic World 2

A 2015-ös kasszasiker folytatásának hivatalason címe Jurassic World: Fallen Kingdom. Az új rész a korábbi történetét viszi tovább, és hozza a jól ismeret Jurassic Park hangulatot. Főszerepben újra Chris Pratt és Bryce Dallas Howard. Ha láttad az eddigi filmeket, akkor csekkold az folytatást 2018 júniusában.

 

Ocean’s Eight

oceans-eight

Az Ocean’s Eight a jól ismert George Clooney és Brad Pitt fémjelezte, Ocean’s Eleven folytatása. A film főszerplője Danny Ocean (Clooney) húga, Debbie, akit Sandra Bullock alakít. Debbie, bátyjához hasonlóan egy nagy rablást tervez és ehhez akadnak segítőtársai is. Bullock mellett feltűnik a vásznon Rihanna, Anne Hathaway és az „eredeti” Ocean’s filmek Linus-e, Matt Damon is. Az új rész az első film premierjének 11. évfordulóján kerül az amerikai mozikba, 2018. június 8-án.

 

The Girl in the Spider’s Web

Jön A tetovált lány folytatása! Az új film ezúttal nem a svéd alkotás remake-je lesz. A stáb is lecserélődik, így nem tér vissza sem Daniel Craig, sem Rooney Mara. Lisbeth Salander és az újságíró, Mikael Blomkvist ezúttal cyberbullyinggal találják szembe magukat. A pszichothriller folytatása 2018 októberében kerül a mozikba.

 

Mary Poppins Returns

mary-poppins-returns

A készülő film, az 1968-as klasszikus folytatása. A történet helyszíne most is London, de a gyerekek Jane és Michael Banks, már felnőttek. Mary Poppins most Michael segítségére siet, aki egyedül marad három gyermekével. A filmet Rob Marshall (“Pirates of the Caribbean,” “Into the Woods”) rendezi P.L. Travers regénye alapján. A főszerepben ezúttal Emily Blunt, de feltűnik a filmben Meryl Streep is.

Mindenki kedvenc bébiszittere 2018. december 25-én tér vissza az amerikai mozikba!

 

Baromi őrjárat 2

16 évvel az első rész után jön a folytatás! Bár az első rész nem aratott óriási sikert megjelenésekor, azóta mégis szinte kultfilmmé nőtte ki magát. A második rész remélhetőleg még több poénnal kerül a mozikba 2018 áprilisában.

 

Mamma Mia! 2

mamma

A Mamma Mia! 10. évfordulójának örömére érkezik a folytatás! Az új filmben sok szereplő visszatér, mint pl. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth és Amanda Seyfried. A filmben lesznek továbbá visszaemlékezések, ahol a szereplők fiatalkori énjüket is megismerhetjük. A premierre 2018 júliusáig kell várnunk.

 

A lista azonban itt még nem áll meg! 2018-ban továbbá olyan filmeket láthatunk még a mozikban mint például, a The PredatorRontó Ralph 2Tűzgyűrű 2God Particle (Cloverfield 3)Az útvesztő 3: Halálkúra, Insidious: Az utolsó kulcsPaddington 2 vagy éppen A Védelmező 2.

Ti melyik filmet várjátok a legjobban?

 

Forrás: Business Insider

 

További tartalmak

Pénzügyi szempontból jó éve volt a főváros...

Minden korábbinál többen, 3200-an látogattak ki a...

Két forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti...

Az energiahatékonyságot javító megoldások napjaink...

A családoknak a boldogsághoz fizikai, anyagi és lelki...

Tovább az eszköztárra